Labsystem Kft. - Kapcsolat, céginformáció

Cégismertető:

Több mint két évtizede az Önök szolgálatábanLabsystem logo

A Labsystem Kft. 1995-ben a laboratóriumok, kutatóintézetek, üzemek műszer és laboreszköz igényeinek kielégítése céljából alakult. Évek során szerzett kereskedelmi és szakmai tapasztalataink, képzett munkatársaink és hatékony szállítmányozási rendszerünk tette lehetővé, hogy a laboreszköz-kereskedelem élvonalában tudhassuk magunkat.

Középpontban a minőség

Iso

Az általunk forgalmazott minőségi termékekkel és világszínvonalú műszereinkkel, berendezéseinkkel igyekszünk ügyfeleink által támasztott elvárásoknak maximálisan megfelelni. Műszereink és laboreszközeink megfelelnek az ISO szabványok minőségi követelményeinek. Szolgáltatásaink színvonalát az ISO 9001 minőségirányítási rendszerünk biztosítja.
Minőségpolitikánk Beszállítók értékelésének szempontjai Labsystem Kft. ISO 9001 tanúsítványa

Fő szolgáltatási területeink

szolgáltatások

Készülékeinkhez folyamatos szervizhátteret biztosítunk a garanciális időn túl is. Termékskálánk időről-időre bővül, raktárkészletünk, valamint dolgozóink létszáma folyamatosan nő, így gyors kiszolgálással tudunk vevőink rendelkezésére állni. Kiforrott szállítmányozási rendszerünk révén egész Magyarország területén tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Internetes honlapunkon az érdeklődők gombnyomásra informálódhatnak termékeinkről, külföldi partnereinkről. A műszaki paraméterekkel, árakkal, vagy a megrendeléssel kapcsolatos kérdésekre kereskedelmi ügyintézőink készséggel válaszolnak, kérésre személyesen is felkeressük ügyfeleinket, igény esetén bemutatót is tartunk.

Forduljon hozzánk bizalommal

Küldje el üzenetét a megfelelő mezők kitöltése után az 'Elküld' gombra kattintva!

Oldalunk nem kezel sütiket. Adatvédelmi tájékoztatónkat katalógus oldalunkon érheti el