Labsystem Kft. - Laboreszköz Katalógus - Labortechnikai termékek katalógusa

Igényelje termékkatalógusainkat!

Részletes termékbemutató brosúrákat, gyártói katalógusainkat díjmentesen eljuttatjuk Önnek. Kérjük, hogy kapcsolatfelvételkor jelezze, mely laboratóriumi eszközökről kér bővebb információt:

  • telefonon: 1-436-0790,
  • e-mail-en vagy a
  • következő űrlap kitöltésével!

Labortechnikai termékkatalógus az interneten

A Labsystem Kft. teljes termékkínálata megtalálható a www.laboreszkozkatalogus.hu címen.

A Labsystem Kft. első katalógusa 2001-ben jelent meg nyomtatásban, s azóta folyamatosan megújulva, kibővítve adjuk át az igényesség, a műszaki részletesség és az aktualitás jegyében készült kiadványainkat.

A mai kor elvárásai arra késztettek bennünket, hogy katalógusunk elektronikus formában is megjelenjen, és mindenki számára elérhető legyen.

A LABORESZKÖZ KATALÓGUS.hu nem csak egy internetes oldal, hanem egy valós, interaktív „könyv”: az elejétől a végéig lapozható, miközben a termékekről néhány kattintással árajánlatot lehet kérni.

A LABORESZKÖZ KATALÓGUS.hu felépítésének alapja a Labsystem Kft. legújabb nyomtatott (6., bővített) kiadványa: minden terméket ugyanott, ugyanazon oldalon találja meg, mint a nyomtatott változatban. Kényelmesen használható akár mindkét kiadvány párhuzamosan is!

Az internetes katalógusban folyamatosan vezetjük a változásokat (új termékek, régiek megszűnése, javítások) amit az általában kétévente megjelenő nyomtatványainkban értelemszerűen nem tudunk azonnal megtenni.